Τραχανάς με φέτα και βούτυρο

Υλικά για 4 άτομα

  • 2 φλιτζάνια ξινό τραχανά Γρατσάνη
  • 6 φλιτζάνια νερό
  • 2 κ.σ. βούτυρο Γρατσάνη
  • Αλάτι
  • Φέτα τριμμένη Γρατσάνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προσθέτουμε σε μια κατσαρόλα το νεράκι, σε μέτρια φωτιά.
Όταν θα αρχίσει το νερό μας να ζεσταίνεται προσθέτουμε τον τραχανά, το αλάτι και το βούτυρο.
Παίρνουμε μια ξύλινη κουτάλα και ανακατεύουμε συνεχώς και αδιάκοπα.
Μετά από λίγο ρίχνουμε και την τριμμένη φέτα.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα ώσπου να ετοιμαστεί η σούπα μας!
Όταν βράσει σερβίρουμε ή με λιωμένο βούτυρο ή με σταγόνες λαδάκι.
Μπορείτε να προσθέσετε και κομμάτια ψωμιού .

 

 

Γιατί Γρατσάνης

  • 100% Φυσικά Προϊόντα
  • Ποιότητα
  • Συνέπεια
  • Παράδοση

Η Ιστορία μας

Τα Τυροκομικά Μόρνου Γρατσάνης διαθέτουν εμπειρία στο χώρο της γαλακτοβιομηχανίας από το 1973, ενώ τα τελευταία χρόνια η εταιρεία διαθέτει και εργαστήριο παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών.

Γιατί Γρατσάνης

  • 100% Φυσικά Προϊόντα
  • Ποιότητα
  • Συνέπεια
  • Παράδοση

Επικοινωνία

   st.gratsanis (@) gmail.com
   info (@) gratsani.gr
   +30 26340 52700
   +30 6972 795 360
   Καστράκι, Φωκίδας

Ακολουθήστε μας!