Μπουρεκάκια με ανθότυρο και σύκο

ΥΛΙΚΑ

  • 20 τεμ. Σύκα αποξηραμένα
  • 150 γραμμ. φρέσκο ανθότυρο Γρατσάνη
  • 20ml κρασί ημίγλυκο
  • 150 γραμμ. φύλλο κρούστας
  • 1 αυγό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μουσκεύω τα σύκα στο κρασί πρώτα και τα σμίγω με το ανθότυρο.
Τυλίγω με γέμιση μπουρεκάκια και αλείφω με αυγό.

Ψήνω στους 180°C για 20 λεπτά .

 

 

Γιατί Γρατσάνης

  • 100% Φυσικά Προϊόντα
  • Ποιότητα
  • Συνέπεια
  • Παράδοση

Η Ιστορία μας

Τα Τυροκομικά Μόρνου Γρατσάνης διαθέτουν εμπειρία στο χώρο της γαλακτοβιομηχανίας από το 1973, ενώ τα τελευταία χρόνια η εταιρεία διαθέτει και εργαστήριο παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών.

Γιατί Γρατσάνης

  • 100% Φυσικά Προϊόντα
  • Ποιότητα
  • Συνέπεια
  • Παράδοση

Επικοινωνία

   st.gratsanis (@) gmail.com
   info (@) gratsani.gr
   +30 26340 52700
   +30 6972 795 360
   Καστράκι, Φωκίδας

Ακολουθήστε μας!