Μοσχαράκι με μανιτάρια

ΥΛΙΚΑ
  • 400 γραμμ. μοσχάρι φιλέτο
  • 400 γραμμ. μανιτάρια
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκ. Σκόρδο
  • 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος
  • 2 κ.σ. λάδι
  • 1 κύβο βοδινού
  • 1 ποτήρι νερό
  • Αλάτι, πιπέρι
  • ½ ποτήρι κρασί λευκό
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • Σέλινο, μαϊντανός

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρουμε με βούτυρο τα μανιτάρια(πλυμένα και σουρωμένα) μαζί με το σκόρδο , το σέλινο και το μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Κατόπιν κόβουμε το κρέας σε λωρίδες και το κρεμμύδι σε ροδέλες . Σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να γίνει ξανθό μαζί με το κρέας .
Υστέρα βάζουμε το νερό, τον κύβο, το αλάτι, το πιπέρι και το κρασί για 3 λεπτά, στη συνέχεια τα μανιτάρια και τέλος την κρέμα γάλακτος.
Αφήνουμε για 4 λεπτά στη φωτιά.
Τέλος γαρνίρουμε με φύλλα μαϊντανού.

 

 

Γιατί Γρατσάνης

  • 100% Φυσικά Προϊόντα
  • Ποιότητα
  • Συνέπεια
  • Παράδοση

Η Ιστορία μας

Τα Τυροκομικά Μόρνου Γρατσάνης διαθέτουν εμπειρία στο χώρο της γαλακτοβιομηχανίας από το 1973, ενώ τα τελευταία χρόνια η εταιρεία διαθέτει και εργαστήριο παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών.

Γιατί Γρατσάνης

  • 100% Φυσικά Προϊόντα
  • Ποιότητα
  • Συνέπεια
  • Παράδοση

Επικοινωνία

   st.gratsanis (@) gmail.com
   info (@) gratsani.gr
   +30 26340 52700
   +30 6972 795 360
   Καστράκι, Φωκίδας

Ακολουθήστε μας!